Hirdetések Advent 4. vasárnapja

Kaplonyi Ferences Plébánia és Kolostor

Pax et bonum! - Áldás, békesség!

Szavazások

Honnan olvassa oldalunkat?
 
Hirdetések Advent 4. vasárnapja PDF Nyomtat Email
Hirdetések:

Advent 4. vasárnapja 2017. december 24.

A ministráns szolgálat
beosztása a következő:
Szent Antal templomban a - „Szent Antal" csoport: Hevele Róbert, Kinczler Bence, Mánc Péter, Otravă Márk.
Szent József templomban a - „Szent József" csoport: Erli Hunor, Linzenbold Kevin, Pop Patrik, Sepler Márk, Streicher Bence.
  1. Ma, karácsony előestéjén a Szent József templomban este 10 órától lesz szentmise. A Szent Antal templomban éjjel fél 12-től egyházközségünk Szabó Dömjén atyáról elnevezett kórusa tart előadást, majd éjfélkor kezdődik a szentmise.
  2. Holnap, Karácsony ünnepén a szentmisék a következő sorrendben lesznek: reggel 7, délelőtt 10 és este 6 órakor a Szent Antal templomban, reggel fél 9-kor a Szent József templomban.
  3. Kedden, Karácsony másodnapján szintén ebben a sorrendben lesznek a szentmisék. Este 7 órától karácsonyi ünnepséget tartanak a főtéri karácsonyfa körül.
  4. Pénteken délelőtt 11 órára várjuk a ministránsokat a Szent Imre házba, hogy a házszentelési beosztást megbeszéljük.
  5. Jövő vasárnap Szent Család ünnepe. Egyben az év utolsó napja. Szentmisék délelőtt a szokott vasárnapi program szerint lesznek. Este 6 órától mindkét templomban év végi hálaadó szentmisét tartunk. Éjjel háromnegyed 12-től, fél 1-ig a Szent Antal templomot kinyitjuk, azok számára, akik itt szeretnék búcsúztatni az óévet és köszönteni az újat. Ezen a napon lesz a domahidai templom búcsúja, a szentmise 12 órakor kezdődik.
  6. A sekrestyében megvásárolható 2018-as fali- és forgatós naptár.
  7. A házszentelések sorrendje a hirdető táblán olvasható.
  8. Zarándoklatot hirdetünk MÁRIAZELLBE és több más kegyhelyre, 2018 április 11-15 között. A zarándoklat 5 napos és ára 390 euró, amely tartalmazza az utazást, napi kétszeri étkezést, szállást, idegenvezetést. Szeretettel várjuk a kedves hívek jelentkezését december 31-ig mindkét templom sekrestyéjében. Reméljük, hogy sokan meghallják hívó hangunkat és jelentkezni fognak.