Hirdetések

Kaplonyi Ferences Plébánia és Kolostor

Pax et bonum! - Áldás, békesség!

Szavazások

Honnan olvassa oldalunkat?
 
Hirdetések PDF Nyomtat Email
Hirdetések
Advent 3. vasárnapján:
2017. december 17.

A ministráns szolgálat beosztása a következő:
Szent Antal templomban a – „Szent Tarziciusz” csoport: Biriki Kevin, Pinkovszki Áron, Pinkovszki Máté, Zahari Bálint.
Szent József templomban a – „Szent Ferenc” csoport: Czumbil Máté, Fleisz Máté, Fleisz Richárd, Reszler Márk, Vicsocsány Péter.

1. Ma délután 3 órakor adventi imaóra lesz a Szent Antal templomban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki imádságos lelkülettel szeretne készülni Karácsony ünnepére.
2. Azok a hittanos gyerekek, akik részt vettek az „Imasuli” programban, hétfőn délután 4 órától vehetik át jutalmukat a Szent Imre házban.
3. Csütörtökön látogatjuk meg azon idős, beteg testvéreinket, úgy az elsőpéntekeseket, mint azokat akik karácsonyra szoktak gyónni és akiket szerda estig felíratnak a sekrestyében; akik az Alsó, a Domahidi, a Cinke, a Reitsorban, a Srádi, a Temető, a Magyar és a Nagy utcában laknak. Kérjük, hogy értesítsék a hozzátartózóikat, szomszédaikat.
4. Pénteken látogatjuk meg azon idős, beteg testvéreinket, úgy az elsőpéntekeseket, mint azokat, akik karácsonyra szoktak gyónni és akiket szerda estig feliratnak a sekrestyében; akik a Károlyi, az Alsókamat, az Újtelep, a Révész, az Újrévész, a Sport, a Vasút és Hóvirág utcában laknak. Kérjük, hogy értesítsék a hozzátartózóikat, szomszédaikat.