Hirdetések

Kaplonyi Ferences Plébánia és Kolostor

Pax et bonum! - Áldás, békesség!

Szavazások

Honnan olvassa oldalunkat?
 
Hirdetések PDF Nyomtat Email

Hirdetések:

Advent 3. vasárnapja

2016 december 11

A ministráns szolgálat beosztása a következő:

Szent Antal templomban a - „Szent Antal” csoport: Gózner Richárd, Kinczler Bence, Mánc Péter, Otravă Márk.

Szent József templomban a „Szent József” csoport: Erli Hunor, Linzenbold Kevin, Pop Patrik, Sepler Márk, Schuller Máté, Streicher Bence.

1. Ma délután 3 órakor adventi imaóra lesz a Szent Antal templomban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki imádságos lelkülettel szeretne készülni Karácsony ünnepére.

2. Azok a hittanos gyerekek, akik részt vettek az „Imasuli” programban, hétfőn délután 2 órától 3 óráig vehetik át jutalmukat a Szent Imre házban.

3. Szerdán este 7 órától egyháztanács gyűlést tartunk.

4. Valószínű szép számmal vannak egyházközségünkben olyanok, akik az adventi lelki töltekezés sok szép formáját aktívan gyakorolják. Ezen lehetőségek közül egyre szeretnénk a kedves testvérek figyelmét felhívni, a Szállást keres a Szent Család népi ájtatosságra. Ez az ájtatosság sokunk örömére évről-évre újra él, s bátran elmondhatjuk, hogy a benne részt vevők igen csak pozitívan vélekednek róla. Kérjük, hogy idén is szervezzék meg utcánként, vagy ahogy eddig szokták. Biztatunk mindenkit, hogy akik eddig még nem voltak elég bátrak, hogy bekapcsolódjanak-e, fontolják meg, fogadjuk be minél többen egy-egy napra otthonainkba/szívünkbe a Szent Családot, adjunk szállást nekik. Szeretettel buzdítunk mindenkit, kapcsolódjunk be minél többen ebbe a hitünket erősítő, lelkünket melengető, közösségünket építő mozgalomba, amely december 15-én csütörtökön este kezdődik és 9 napon át, december 23-ig tart.

5. Szombaton délelőtt 11 órától bérmálási felkészítő lesz a Szent Imre házban.